Belgische architectuur op Spaanse hoogte

dinsdag 14 juni 2011

In de categorie 'hoe zou u lottomiljoenen besteden?' is hier mijn antwoord. Dit Spaanse project van het Belgische bureau Atelier D'Architecture Bruno Erpicum & Partners komt aardig in de buurt. Het ligt op 159 meter hoogte en werd in 2002 opgeleverd. Hoewel ik niet alles even geslaagd vind, biedt het wel perspectief althans vanuit de Eames of aan het zwembad adembenemend en ook de trap is ook een mooie vondst.

4 reacties:

Tess zei

Volgens mij is de film Anthony Zimmer daar opgenomen. Zo niet, het was op een even indrukwekkende locatie. Stel je voor om daar eens wakker te worden zeg!

Stof zei

Zou het? Ik kan er op het internet niet echt meer details over vinden. Volgens de IMDB-locatielijst van de film staat er wel dat er in Ibiza opnames zijn geweest... maar of het effectief om hetzelfde huis gaat, dat weet ik niet.

Tess zei

Ik had ook op IMDB gekeken, maar het staat er inderdaad niet bij. Ik zou nog eens moeten kijken, het deed me alleszins heel erg aan die film denken (hoewel dit natuurlijk niks met je post te maken heeft). :-)

Stof zei

Ben de film alvast aan het binnenhalen omdat het mijn nieuwsgierigheid prikkelde. Misschien kan ik dan beter oordelen. Bedankt voor de reactie én de filmtip vooral.

SOELAAS All rights reserved © Blog Milk - Powered by Blogger